Wayback Bergen
64
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-64,theme-elision,elision-core-1.0.11,woocommerce-no-js,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Wayback Bergen

Åpningstider

 Man.-fre. kl. 09-15

Eidsvågbakken 1

Eidsvåg Fabrikker

5105 EIDSVÅG

 

Daglig leder

Roger Ellingsen

 

 roger@wayback.no
 91 91 23 17

Wayback Bergen 2
Wayback Bergen 1
Wayback Bergen 3
OM WAYBACK BERGEN

 

WayBack Bergen er sentralt plassert i store og luftige lokaler i Eidsvåg Fabrikker. Vårt brukerstyrte senter er omgitt av fjell, sjø og vakker vestlandsk natur. Innsatte og løslatte får arbeidspraksis gjennom kjøkken, verksted og kystfriluftsliv. Her møter man et inkluderende miljø. I tillegg til å være en arbeidsplass, er senteret også en sosial arena der alle er likestilte.

 

Dette er et flott møtested for våre medlemmer og inneholder kontorer, møterom, datarom, kjøkken, lounge og stor spisesal. Området har turterreng og mange muligheter for gode naturopplevelser. Vi har egne båter rett utenfor vinduet, og treningsstudio og yogasenter like ved.

 

Vi har et stort og variert fritidstilbud lagt til ettermiddager, kvelder og helger. Medlemmer kan velge og vrake i klatring, trening, svømming, båtliv og sosiale eventer. Vi har tilbud hver eneste dag.

 

Som WayBack-medlem kan du besøke oss på daglig basis. Her kan du låne PC til nødvendige gjøremål, delta på lunsj, middag og andre arrangementer. Vi legger til rette for en livsstilsendring, men det er avgjørende at du selv ønsker å ta ansvar for din egen utvikling.

 

WayBack støtter den enkelte i arbeidet med å ta livet tilbake. Et sted å bo, penger til elementære behov, et nettverk og meningsfulle aktiviteter i hverdagen som skole og jobb, er viktige og grunnleggende områder for alle mennesker. Å endre sitt liv og starte på nytt er en lang læringsprosess.

 

I WayBack blir man sett som likesinnet, man betyr noe, man er noen. Dette er et fellesskap av mennesker hvor mange har vært gjennom det samme. Vår spesialkompetanse er at vi kan bedre enn de fleste forstå hvordan den innsatte og løslatte har det, og hva som skal til for å klare seg.
STØTT OSS MED DIN GRASROTANDEL!

 

Bli Grasrotgiver i dag! Du kan bli grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler eller ved å sende SMS “Grasrotandelen 995391309” til 2020.