Wayback Tromsø
77
page-template-default,page,page-id-77,theme-elision,elision-core-1.0.11,woocommerce-no-js,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Wayback Tromsø

KONTAKT

Daglig leder

Gro Lind Olsen

gro.lind-olsen@wayback.no
 tlf. kontor 952 72 500
 tlf. privat 451 19 570

 

Besøk oss på Facebook

Wayback Tromso

Besøksadresse

Haakon den gamles gate 5
9008 Tromsø

 

Åpningstider

 Mandag og tirsdag  kl. 09-15
 Torsdag og fredag  kl. 09-15

Åsland

Eidvegen 530 a – 532 d
9100 Kvaløysletta

OM WAYBACK TROMSØ

 

WayBack er en stiftelse som er etablert og driftes hovedsakselig av tidligere innsatte. Vi kan, bedre enn noen annen, nå frem til den enkelte innsatte og bidra til å gi dem håp.
I Tromsø har vi kontor midt i sentrum. Her tar vi imot medlemmer og holder alt av møtevirksomhet. Da våre lokaler er godt tilrettelagt inviterer vi ofte NAV, Friomsorgen og andre samarbeidspartnere til oss. Med store møterom og kjøkken er lunsjer og middager med medlemmer naturlig å holde her. WayBack sitt julebord holdes også i våre lokaler.
ÅSLAND

 

WayBack kjøpte i 2016 boligmasse på Åsland, Kvaløya, en tomt på 8 mål og 8 ferdigstilte boliger, pluss en Brygge på ca 300 kvm.

 

 

Åsland Bolig Prosjekt (overgangsboliger) er sterkt knyttet opp mot Friomsorgen og fengselet i forhold til § 16.1 og § 16.2 soning og frigang, samfunnstjeneste. Siden dette eies av stiftelsen vil det bidra til å dekke medlemmers behov etter soning.
Første etasje på brygga skal være et flerbrukshus som alle kan bruke. Der er vi så heldig å få permbolig til de som er permklar uten å ha adresse å ta perm til. Samt skal det være mulig å holde kurs og undervisning, selskaper og hyggelige samlinger over matbordet. Det vil også lages til et til kontor hvor all aktivitet angående Åsland vil finne sted. Andre organisasjoner og stiftelser er velkommen til å benytte seg opp mot bruk av huset. I annen etasje kommer det til å bli 3 nye leiligheter til medlemmer.
PARTNERE

 

Vi er avhengige av et bredt nettverk, gode samarbeidspartnere og stor tillit blant dem vi skal arbeide for og sammen med. Om du skulle ønske å støtte vårt arbeid vil alle bidrag være med på å kunne gi tilbudet videre til de som slipper ut av fengsel. Vi trenger et økonomisk grunnlag for å kunne drive vår virksomhet. Du kan enten ta kontakt med oss eller benytte Avdeling Tromsøs Kontonr.: 4750 25 60693

 

Samarbeidspartnere

• NAV
• Boligkontoret
• Stiftelsen Kommunale Boliger
• Fontenehuset Tromsø
• BAR (Barn av Rusmisbrukere)
• CRUX Huset oppfølgingssenter
• Tromsprodukt

AKTIVITETSKALENDER FOR WAYBACK TROMSØ