Wayback Oslo
75
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-75,theme-elision,elision-core-1.0.11,woocommerce-no-js,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Wayback Oslo

Åpningstider

 Man.-fre. kl. 09-17
Keysers gate 5

Daglig leder

Johan Lothe

 

johan@wayback.no
41 58 26 60
23 22 80 10

OM WAYBACK OSLO

 

WayBack Oslo er hovedkontor og lokalavdeling for medlemmer i Oslo og omegn.

 

Vi holder til i Keysers gate 5 i Oslo. Dette er et flott møtested for våre medlemmer og inneholder både kontorer, aktivitetsrom, kjøkken, TV-stue og utlån av datamaskiner.

 

Som WayBack-medlem kan du bruke WayBack-huset på daglig basis. Her kan du benytte telefon og PC til nødvendige gjøremål, delta på mandagsmiddager og andre arrangementer. Vi legger til rette for en livsstilsendring, men det er avgjørende at du selv ønsker å ta ansvar for din egen utvikling.

 

WayBack støtter den enkelte i arbeidet med å ta livet tilbake. Et sted å bo, penger til elementære behov, et nettverk og meningsfulle aktiviteter i hverdagen som skole og jobb, er viktige og grunnleggende områder for alle mennesker. Å endre sitt liv og starte på nytt er en lang læringsprosess.

 

I WayBack blir man sett som likesinnet, man betyr noe, man er noen. Dette er et fellesskap av mennesker hvor mange har vært gjennom det samme. Vår spesialkompetanse er at vi kan bedre enn de fleste forstå hvordan den innsatte og løslatte har det, og hva som skal til for å klare seg.
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/3/4/e/wayback.no/httpd.www/wp-content/themes/elision/vc_templates/vc_parallax_section.php on line 23

DINE VALG – DIN FRIHET – DITT ANSVAR

AKTIVITETSKALENDER FOR WAYBACK OSLO

STØTT OSS MED DIN GRASROTANDEL!

 

Bli Grasrotgiver i dag! Du kan bli grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler eller ved å sende SMS “Grasrotandelen 984300964” til 2020.
SAMARBEIDSPARTNERE

For Fangers Pårørende er en organisasjon for pårørende til innsatte.


Nettverk etter soning i Oslo er et tilbud til tidligere straffedømte som er på vei tilbake til et nytt liv.


Kirkens Bymisjon er en åpen og inkluderende ideell organisasjon som arbeider i byer over hele Norge.


RIO bidrar med fag- og brukerkunnskap på rusfeltet.

Gir rusavhengige i rehabilitering kunnskap og selvtillit til å skape sin egen arbeidsplass, organisasjon og/eller prosjekter.

[v

Vårt formål er hjelp til videre hjelp, vi setter oss inn i alle tiltak som kan være til nytte for den enkelte bruker i sin gjenreisning.